Provincie Noord-Holland opent nieuwe edities GO!-NH versnellingsprogramma voor duurzame ondernemers

6 december 2022

Na tien succesvolle edities van de GO!-NH versnellingsprogramma’s is de inschrijving voor GO!-NH Growth en Accelerator weer geopend. Provincie Noord-Holland is op zoek naar startups en mkb die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien. De nieuwe edities van Growth en Accelerator starten in maart 2023.

Startende ondernemingen en mkb die zich bezighouden met thema’s op het gebied van duurzaamheid kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor één van de twee versnellingsprogramma’s, GO!-NH Growth of Scale, die starten in maart 2023. Gedurende drie maanden wordt hun onderneming klaargestoomd om te groeien door middel van workshops, persoonlijke begeleiding en coaching. Inschrijven kan tot 24 januari via de website van GO!-NH.

Innovatief klimaat in Noord-Holland versterken
Met de GO!-NH versnellingsprogramma’s helpt provincie Noord-Holland het innovatieve klimaat in de provincie te versterken en kansrijke, duurzame initiatieven te versnellen. Dit met het doel om meer impact te maken in de maatschappij.

Onder alle inschrijvingen geeft Provincie Noord-Holland vijftien plekken weg voor kosteloze deelname aan de GO!-NH Accelerator en Growth programma’s. Daarnaast zijn er regionale partners zoals gemeente Alkmaar, Food Innovation Community Amsterdam (FICA), Amsterdam Donut Coalitie en Techport die extra gesponsorde plekken beschikbaar stellen rondom een specifiek thema of specifieke regio. Meer informatie over het GO!-NH versnellingsprogramma is te vinden op de website.

GO!-NH Accelerator en Growth
GO!-NH Growth en Accelerator lopen van half mei tot eind juni. GO!-NH Accelerator is er voor startups en mkb waarvan het product, de dienst of de innovatie zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Onder begeleiding van experts testen en bewijzen deze ondernemers dat de markt hun innovatie nodig heeft. Voor ondernemers in een verdere fase is er het GO!-NH Growth programma. Het GO!-NH Growth programmais voor mkb en startups de al tractie hebben door omzet uit klanten of lopende pilots. Gedurende drie maanden gaan deze ondernemers hun bedrijf klaarmaken voor groei.