Neem deel aan Duurzaam WFO en bespaar geld!

11 november 2020

Beste ondernemers van bedrijventerrein WFO,

Verduurzaming is al lang geen modewoord meer. Het is een belangrijk onderdeel van het ondernemen. Want niet alleen wordt energie duurder, ook de overheid komt met steeds meer dwingende maatregelen om het milieu te ontlasten. Zo geldt voor bedrijven met een verbruik boven de 50.000 kWh en/of een verbruik boven de 25.000 m3 aan gas per 1 juli 2019 een informatieplicht (zie www.rvo.nl). Maar dezelfde overheid stelt ook subsidies beschikbaar. En daar wordt het voor u als ondernemer interessant!

Vanuit de vereniging Bedrijvenpark WFO is het project Duurzaam WFO gestart om ondernemers te helpen bij de verduurzaming van hun onderneming of bedrijfspand. Dit project is ook op andere bedrijventerreinen uitgevoerd en we maken gebruik van de ervaringen die daar zijn opgedaan.

Bij dit project wordt u als ondernemer stap voor stap geholpen bij het verduurzamen en de aanvraag van mogelijke subsidies wordt voor u geregeld. Het voordeel van deelname is dat u veel kennis krijgt aangeboden en er voor u werk uit handen wordt genomen.

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief met alle informatie.