Bedrijven openen massaal de deuren tijdens de KBBBD 2024!

9 november 2023

Tussen zaterdag 16 en zondag 24 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord weer massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) 2024. Voor bedrijven is het dé uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners in Noord-Holland Noord. Als bedrijf bepaal je zelf op welke dag(en) je de deuren opent en wat je bezoekers wilt laten zien. Van een rondleiding of bedrijfspresentatie tot heuse banenmarkt, alles is mogelijk! Wij kunnen de bedrijven ondersteunen bij de invulling van deze dag.

Ook de bedrijven die aangesloten zijn bij jullie ondernemersvereniging of gevestigd zijn op jullie bedrijventerrein zien we graag tussen de deelnemende bedrijven staan. Helpen jullie mee om zoveel mogelijk bedrijven te bereiken zodat ze hun zichtbaarheid in de regio nóg meer kunnen vergroten? Een overzicht van alle deelnemende bedrijven komt binnenkort op de website te staan.

Op de website vind je meer informatie over de KBBBD, ervaringen van eerdere deelnemers en artikelen om de open dag tot een succes te maken. Daarnaast hebben we ook een online toolkit waar je allerlei promotiematerialen kunt vinden. Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@kbbbd.nl, we denken graag mee!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat bedrijven in de regio de kans biedt om hun deuren te openen voor geïnteresseerde bezoekers. Deze open bedrijvenweek is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, RPAnhn, de 17 gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen.