Kosteloze mobiliteitsscan voor iedere ondernemer biedt inzichten bereikbaarheid WFO-terrein

Zoals bij de meesten waarschijnlijk wel bekend heeft er in opdracht van Vereniging Bedrijvenpark WFO een onderzoek plaatsgevonden rondom de verkeerssituatie op de rotonde. Samen met de provincie Noord-Holland, de gemeente Medemblik en werkgeversorganisatie Breikers willen we de verkeerssituatie aanpakken om de bereikbaarheid van het WFO-terrein te verbeteren en richting de toekomst te garanderen.

Omdat onze werknemers ook deelnemer zijn in het verkeer en mede de spitsdrukte bepalen, is het van belang dit in kaart te brengen. Breikers zal een, voor ons ondernemers kosteloze, mobiliteitsscan uitvoeren waarbij duidelijk wordt wanneer en hoe er wordt gereisd. Dit is van belang voor het verdere onderzoek, maar brengt ook de mogelijkheden voor een goed en duurzaam mobiliteitsbeleid in beeld. Denk hierbij aan vitaliteit van werknemers, mobiliteitskosten, mogelijkheden voor fiets en openbaar vervoer. Vanwege dit onderzoek vragen wij alle ondernemers op het WFO-terrein om kosteloos mee te doen aan een mobiliteitsscan (normaal € 2.000).

Meedoen voor eigen inzichten en uit solidariteit met andere ondernemers
Deze interactieve scan biedt veel inzichten in hoe uw medewerkers zouden kunnen reizen en waar kansen liggen om het duurzamer, goedkoper en vitaler te maken. Daarnaast kunt u als opvolging op de scan ook kosteloos een advies op maat krijgen om binnen uw bedrijf duurzamer te reizen.

Wellicht ervaart u met uw onderneming geen toegevoegde waarde om aan deze mobiliteitsscan deel te nemen. Voor de solidariteit met andere ondernemingen verzoeken wij u om dan toch deel te nemen. De tijdsinzet hiervoor is erg beperkt en meer inzicht in alle vervoerswijzen draagt erg bij aan de mogelijke verbeteringen van de bereikbaarheid van ons bedrijventerrein.

Als de grootste werkgever op dit terrein is Action al gestart met dit traject met Breikers. Door samenvoeging van de onderzoeksresultaten van de overige werkgevers krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden op het WFO terrein en kan met Provincie en gemeente aan gerichte oplossingen worden gewerkt.

Deelnemen is eenvoudig en kost niet veel tijd
Meld u aan via onderstaande link. Dan krijgt u binnen enkele dagen een mail terug met een invulsjabloon voor de mobiliteitsscan. Deze vult u zo volledig mogelijk in (in elk geval de verplichte kolommen) en stuurt u terug via de mail. We sturen u dan binnen een aantal weken uw eigen persoonlijke mobiliteitsscan toe. Deze kunt u ook met een adviseur doornemen als u dat fijn vindt.

Het traject is gesloten. De rapportage wordt gemaakt.